antoninavarro

Serveis a domicili. Circ Pànic
Vídeo enviado por avecteatre
“Què tenen a veure una turista (amb roulotte i ulleres de sol) i un lampista (amb Vespa i caixa d'eines), si ella està de vacances i ell va per feina?...,. Una avaria escandalosa els aplegarà contra una màquina irreverent i s'hi barallaran colze amb colze, cara a cara, i si cal, l'un sobre l'altre. Per sort, la parella no està sola: “l'Obèlix”, un gos-lleó aprenent de lampista, els ajudarà a superar els tràngols més desconcertants .”
En aquest espectacle, Circ Pànic integra les tècniques de circ als quefers de la vida qüotidiana en una alegre i tendre paròdia de les relacions de parella. Els personatges juguen a posar la banalitat a l'alçada del deliri i els seus exercicis adquireixen una dimensió còmica i sorprenent que ofereix diferents lectures segons l'edat dels espectadors.

*PER SABER-NE MÉS sobre el grup CIRCPANIC
No sabem quants de vosaltres escoltàreu la publicitat del Festival Eclèctic que prometia 9 hores continuades d'espectacles teatrals per al divendres de la setmana passada. Nosaltres que no pararem d'inventar estratègies per despertar en els nostres alumnes i companys l'estima pel teatre posàrem ací la informació pertinent.
Però, hem de dir-vos que de tot, a penes podem salvar com a "teatre" aquest grup Circpanic que va presentar el seu espectacle "La Carabana passa". Ens va resultar refrescant, poètic i d'una execució tècnica (respecte als números de circ) impecable. Tant és així que el públic ni s'inmutà en escoltar les músiques i atraccions de festa que proposaven altres dos espectacles simultanis a l'altra banda de la basseta de la Ciutat de les Ciències.
Parlàrem amb ells. Els agradà la idea de vindre invitats al Festival Teatre+Educació de L'Eliana 2007. Estem en la faena. Buscar espectacles per a joves, però espectacles d'aquells que creen espectadors!!! S'accepten suggeriments. Aquest grup n'és un, entreu a veure el seu anterior muntatge, mentre ells pengen a la pàgina el darrer.
Bon divertiment, aquest estiu i bon teatre.