antoninavarro

Comença el projecte de Teatre a l'Educació titulat TALLERS A ESCENA amb el patrocini de "La Caixa". El projecte es portarà a cap a diferents comunitats de l'Estat Espanyol i a la Comunitat Valenciana serà la nostra associació l'encarregada de portar-lo a cap.

De moment ja s'han definit els 20 centres que experimentaran aquest projecte teatral que té com a filosofia la de buscar vies de desenvolupament artístic a les aules per mitjà de l'art dramàtic. Cadascun dels centres comptarà amb el material (versatil, neutre i amb múltiples possibilitats), els recursos teatrals (textos, músiques, dramtúrgies, etc.), i l'assessorament d'especialistes (Valentí Piñot i Jesús Marco) per a portar a cap el projecte. A la fi del recorregut se seleccionaran els 10 centres que participaran en una Mostra de Teatre Escolar oberta a tota la comunitat educativa i a tota la societat. Posted by Picasa
3 Responses
  1. Anònim Says:

    Encetem el camí amb molta il·lusió després d'aquesta presentació tan engrescadora. Esperem que els nostres ocells alcen prompte el vol. Salut a tots!


  2. Perfecte Manolo, veig que els de clàssiques sou la "pesta" (com diuen els italians). Però benvinguts, quin recolzament per al projecte. Blogers de clàssiques en un projecte de teatre. No es podia demanar un somni millor. Parlaré amb Ana Ovando per veure que té a veure ella en açò... Amics ací teniu un altre camí a seguir. Els trens passen a molta velocitat... i algú haurem d'agafar no?


  3. Anònim Says:

    Gràcies per la benvinguda Toni. I quant a Ana, ja pots imaginar-te que en el meu cas té molt (quasi tot) a vore en el fet d'introduir els blocs a les classes. Així que ja saps a qui culpar de la "pesta" dels clàssics...