antoninavarro

El Festival de Cartagena La Mar de músicas comença avui i nosaltres ens morim de ganes d'acostar-nos a aquesta ciutat que ha sabut crear i mantenir un esdeveniment cultural pensat des del servei a la ciutadania. La idea del seu coordinador Paco Martín consisteix a educar el gust i la sensibilitat a partir de totes les arts. Cada any trien un país (enguany toca sudàfrica) i ens porten tot allò important que existeix en música principalment, però també cinema, pintura, literatura, etc. A més, el Festival organitza uns premis artístics en el país homenatjat per fomentar les noves promeses.

El director del festival "Paquito", com l'anomenen els amics, és un mestre d'escola amb les idees molt clares i va presentar el projecte fa molts anys per crear un referent, a la Comunitat de Múrcia, del que s'anomena música ètnica o música d'arrel.

Altres festival semblant a no perdre's són Pirineo Sur o, més a prop, Música al castell de Dénia. I si no teniu possibilitats de desplçar-vos sempre els podeu escoltar a Radio 3 que es fan ressò de tots ells. Per més informació ací>>>